Dakwerkzaamheden

Dakwerkzaamheden door Jeroen Verkade

Bij Jeroen Verkade kunt u terecht voor al uw dakwerken wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van daken met dakpannen of heeft u liever een leien dak.

Ook zijn wij uw partner voor het renoveren van platte daken met bitumen. Ook voor het vernieuwen van dakgoten en/of andere dakrenovatie werkzaamheden bent u bij Jeroen Verkade aan het goede adres.

Een dak is één van de meest belangrijke onderdelen van een gebouw, het is daarom belangrijk om dit goed te onderhouden en een dak reparatie uit te voeren waar nodig. Problemen voorkomen is beter dan problemen oplossen, controleer daarom uw dak regelmatig op oneffenheden. Mochten u bijzonderheden opvallen is het altijd raadzaam om contact met ons op te nemen.

Ons team heeft jarenlange ervaring en streeft altijd naar de beste kwaliteit, graag gaan wij met u in overleg om uw wensen te bespreken. N.a.v. uw wensen stellen wij een passende offerte op, hierin vinden wij het belangrijk dat er een duidelijke communicatie is tussen u als opdrachtgever en ons. Doordat de lijnen kort zijn binnen het bedrijf  kunnen wij u altijd goede, kwalitatieve service bieden.

Advies op maat

Het uitgangspunt is om uw van professioneel op maat gesneden advies te voorzien. Met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij voor uw de ideale partner te zijn!

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Zie hieronder een foto van voor en na  een dakrenovatie uitgevoerd door ons

 

Hieronder is ook een duidelijke foto te vinden, waarop het verschil goed te zien is, na en voor een dakrenovatie met dakpannen.